When I try to upload images to the forum using the insert image button (either png or jpeg) I get "Error uploading file. Please contact the site administrator. Thank you. notifications/virusfound.html" after I have selected the file.

asked 28 Sep, 07:29

Justin%20Willey's gravatar image

Justin Willey
7.3k128165240
accept rate: 20%

edited 28 Sep, 07:31


All uploaded files are scanned by a virus scanner when they are uploaded. But this past weekend's system maintenance seems to have disabled the virus scanning software. I have a ticket open with SAP IT to get it re-enabled.

permanent link

answered 28 Sep, 08:46

Graeme%20Perrow's gravatar image

Graeme Perrow
9.4k377122
accept rate: 54%

Thanks Graeme

(28 Sep, 08:54) Justin Willey
Replies hidden
1

AFAIK it's been altogether impossible to upload images to the forum for the past few years... but I admit, I haven't bothered trying in that period.

What I have done, is upload images to other sites (e.g., risingroad.com) and post IMG links to those locations.

(28 Sep, 09:28) Breck Carter
Comment Text Removed

Ahh, I thought it was just non-image files (eg plans) that were the problem.

(28 Sep, 10:03) Justin Willey

So you havent' noticed the lack of images in all posts except those by Breck? :)

(29 Sep, 06:44) Volker Barth
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×172

question asked: 28 Sep, 07:29

question was seen: 121 times

last updated: 29 Sep, 06:44