Sometimes, normally on first changing to a dashboard the Trend graphs display - but then they are cleared and nothing displays on the next update.

Is anyone else having this issue?

I am on latest EBF 3389, also saw this in earlier version though.

asked 21 Jul '11, 18:33

ivankb's gravatar image

ivankb
265101121
accept rate: 50%

This happens across Chrome, FireFox and IE.

Is anyone not seeing this issue?

(24 Jul '11, 06:17) ivankb

I am seeing the issue and will investigate the cause - thanks for reporting it.

permanent link

answered 25 Jul '11, 09:47

PaulTonizzo%20%20SA%20tools's gravatar image

PaulTonizzo ...
516310
accept rate: 31%

Hi Paul Any update on this one?

(12 Aug '11, 14:22) ivankb
Replies hidden

Thanks for reporting this - it's in my queue and I will be getting to it.

(12 Aug '11, 15:52) PaulTonizzo ...

@Ivan and @Paul: I turned your answers into comments on this answer - I guess that's what they really are:)

(12 Aug '11, 16:05) Volker Barth
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×30

question asked: 21 Jul '11, 18:33

question was seen: 1,084 times

last updated: 12 Aug '11, 16:05